FR


NL


EN


Icône Facebook

FLEUR DE SEL

Fleur de sel is de dunne laag van witte kristallen die op het oppervlak van zouten moerassen wordt gevormd, meestal door verdamping onder de windreactie.
Het zout wordt op de randen van het bassin geduwd door de wind. Het is raadzaam om zeezout toe te voegen na het koken.



SOSO
Producent: Salinera Espanola
Land: Spanje - Murcia
Inhoud: ei – 100 g
Beschrijving: Fleur de sel  uit het natuurpark van
Salinas de San Pedro, in de buurt van Murcia.
Zonder chemische toevoegingen.

Verschillende aroma's en smaken verpakt in een ei van welsprekende kleuren.


ZEEZOUT

Dit zeezout verkregen door verdamping van zeewater in de zouten moerassen komt uit een natuurlijke enclave van de Middellandse Zee.
Het is volkomen zuiver en bevat geen chemische toevoegingen. Men kan het gebruiken om te koken.


SOSO
Producent: Salinera Espanola
Land: Spanje - Murcia
Inhoud:  metalen doos 500 g - vat 10 kg
Omschrijving: Dit zeezout is afkomstig van het natuurpark van Salinas de San Pedro de buurt
van Murcia.
Verschillende smaken worden voorgesteld.


Fijne koekjes met verrassende geparfumeerde smaken, om van te genieten om op elk ogenblik van te genieten.